Kategorier

Köp- och leveransvillkor
För att du ska känna dig trygg i ditt köp hos oss så kontrollväger vi samtliga paket innan leverans, detta sker även hos vårt fraktbolag.

OBS! Alla försök till bedrägeri polisanmäls.

Vi vill att du alltid ska känna dig trygg när du väljer att handla hos oss. Vi har därför valt att erbjuda endast beprövade och säkra betalningsalternativ.

Följande betalningsalternativ är möjliga att välja:

•Betalning med kort
I dagsläget VISA och Mastercard.
•Direktbetalning via bank
Du loggar in via din bank och betalningen blir genomförd direkt.
Vid betalning mot faktura och delbetalning, skickas alltid paketet till folkbokföringsadressen. Detta för att undvika bedrägerier.

Betalning med kort
Hos oss är det möjligt att betala med svenska kort utställda av VISA och Mastercard. Det är inte möjligt att betala med kort som är utställda av utländsk bank.
När du väljer att betala med kort så behöver du ange kortnumret, kortets giltighetstid samt CVC-koden som du hittar på baksidan.

1.Priser
Samtliga priser visas inklusive moms.
Böcker/DVD 6% • Kosttillskott 12% • Kläder/tillbehör 25%.
Ändras momsen förbehåller vi oss rätten att ändra våra priser
till motsvarande momssats.
 
2.Byte/Ångerrätt
Som kund hos Aloe Vera Online (ägare KS Industriservice AB) har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från den dag du tog emot varan. Ångerrätten gäller dock inte, då försegling/plombering brutits. Varan måste vara i väsentligen obrukat/oförändrat skick, för att kunna returneras. Produkten måste returneras i produktens orginalförpackning.

En retur/byte av produkt kan du göra genom att logga in med ditt användarnamn och lösenord och fylla i uppgifterna under rubriken retur på "din sida". Dina användaruppgifter är automatiskt ifyllda och du kan se status på tidigare returer. Du kan även anmäla en retur genom att ringa kundtjänst - våra kontaktuppgifter ser du nedan.

Vid ångerköp, sker återbetalning av varans pris när returen återkommit till oss.
Kunden svarar för frakten vid byte/ångerköp. OBS Returnera inte mot postförskott.


Vid byte skickar vi ut varan du vill byta emot, tillsammans med retursedel. Med i paketet ligger en faktura till ditt byte. I vissa fall görs en kreditupplysning. I de fall där kreditupplysning genomförs får du hem en kopia av kreditupplysningen.


Returen skickas till nedanstående adress:
Aloe Vera Online c/o KS Industriservice AB
Fållvägen 3
739 70 SKINNSKATTEBERG
 
3.Reklamationer
För att vara på den säkra sidan bör du ha som vana att alltid se över emballaget när du hämtar ditt paket.

Om något är felaktigt med din produkt vid leverans, ber vi dig reklamera det hos oss så snart så möjligt. En reklamation av produkt kan du göra genom att logga in med ditt användarnamn och lösenord och fylla i uppgifterna under rubriken reklamation på "din sida". Dina användaruppgifter är automatiskt ifyllda och du kan se status på tidigare reklamationer. Du kan även göra en reklamation genom att ringa vår kundtjänst - våra kontaktuppgifter ser du nedan.

För att vi ska godkänna reklamationen:
Reklamation måste alltid göras, skicka inte bara tillbaka produkten.
Felplock; Om fel produkt har skickats från oss, skickar vi ut rätt produkt, den felaktiga produkten skall återsändas till oss. Glöm inte att ange i reklamationen vilken produkt du fått istället.
Produkt saknas; Efter kontroll skickas den saknade varan ut till dig.
Trasig/defekt; Vi skickar ut en ny produkt. Hela produkten ska återsändas till oss.
Utgånget datum; Glöm inte ange när produkten har gått ut. Vi gör vår bedömning därefter.
Annan orsak; Om orsaken är en annan, måste det anges vad orsaken är.

Meddelande om fel i vara måste lämnas inom skälig tid från det att du som kund upptäckte, eller borde ha upptäckt felet. Reklamationsrätten för en vara upphör under alla omständigheter efter 3 år, det är endast ursprungskund som har möjligheten att reklamera, om en produkt köps i andrahand gäller endast garanti via tillverkaren. Vid eventuella tvister angående reklamationer följer vi Allmänna reklamationsnämndens, ARN:s, rekommendationer.

Har du frågor angående din reklamation är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.
Telefon: 070-5277029 (helgfri måndag-fredag, 9-16)
Mejl: info@aloeveraonline.se

Aloe Vera Online c/o KS Industriservice AB
Fållvägen 3
739 70 SKINNSKATTEBERG
 
4.Ändra och avbeställa order
Du kan inte själv ändra eller avbeställa din order på Din sida. Vi ändrar och avbeställer ordrar i den mån det är möjligt, när en order väl är printad för packning har vi inte möjlighet att ändra eller avbeställa den.
 
5.Leverans
Normalt har du ditt paket inom 2-4 dagar. Vid större kampanjer kan det ta något längre tid. Mindre orders med restnoterad produkt skickas när alla varor finns i lager. Övriga ordrar förbehåller vi oss rätten att ta bort restnoterade produkter från ordern.
Numera skickar vi alla mindre försändelser med Postens tjänst Varubrev. När försändelsen lämnar vårt lager går det ut ett sms om detta. Brev delas om möjligt ut i din brevlåda/brevinkast. Ett brev räknas som skrymmande om det inte kan delas ut i brevlåda/brevinkast, brevbäraren gör då ett försök att ringa på hos dig för att överlämna ditt varubrev. Skrymmande brev kan hämtas hos Posten ombud. Du får då avisering om detta med sms eller post.
Försändelser med en vikt över 1 kg skickas med DHL. Paket hämtas hos DHL:s ombud. Du får avisering med sms eller post.
Adressändring/ändrat förfogande
Om ni har fyllt i felaktiga adressuppgifter och vi hunnit skicka ert paket är kostnaden 150.- för att ändra uppgifterna i efterhand (Detta är Postens och DHL:s avgift för ändrat förfogande). Ändringen kan ta upp till 48 timmar att genomföra.
 
6.Öppettider
Webbshoppen har självklart öppet dygnet runt.
 
7.Outlösta paket
Vi förbehåller oss rätten att debitera dig kostnaderna för returfrakt, expeditionskostnad etc. Du kommer att bli debiterad med minimiavgift 299:- vid outlösta paket. Försändelsen ligger på uthämtningsstället i 14 dagar innan den returneras till oss.
 
8.Fraktpriser
Se www.aloeveraonline.se för aktuella priser.

9.Aviavgifter
Du bestämmer själv hur du vill bli aviserad om att ditt paket har anlänt till ditt utlämningsställe. Det snabbaste och billigaste är SMS-avisering. Väljer du Brev-avisering tillkommer en kostnad om 5 kr.
 
10.Minsta ordervärde
Vi tillämpar ej Minsta ordervärde.
 
11.Beställningar utanför Sverige
I dagsläget levererar vi endast inom Sverige.
 
12.Övriga avgifter
 
13.Orderbekräftelse
När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse via e-post med information om din beställning.
Ta för vana att alltid kontrollera din orderbekräftelse så att allt ser OK ut, skulle det vara något du undrar över så kontakta vår kundtjänst omedelbart.
Spara orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuella kontakter med kundtjänst, när du kontaktar oss är det bra om du har kundnr/ordernr antecknat. Kontrollera alltid paketets innehåll och se att det stämmer överens med orderbekräftelse.
 
14.Fel i publicering
Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera priser, texter som tryckts/skrivits felaktigt på vår hemsida, i kataloger, på produkter eller i andra förekommande media. Vi reserverar oss även mot prisjusteringar (såsom förändrade priser från våra leverantörer, valutaförändringar), lagerförändringar och ev. tekniska fel i webbshoppen, browser eller server.
 
15.Åldersgräns
Åldersgränsen vid postorderköp är 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans underskrift. Vi har dock inget automatiskt system som gallrar bort köp som görs av minderåriga, men skulle problem uppstå med detta gäller ändå 14 dagars öppet köp. Kontakta oss så kan vi göra återköp på ordern samt spärra den minderåriges konto hos oss.
 
16.Personuppgifter
Genom din registrering och/eller beställning samtycker du till att Aloe Vera Online (ägare, KS Industriservice AB) och dess närstående bolag lagrar och använder uppgifter om dina inköp samt de kontaktuppgifter du lämnar. Uppgifterna lagras och används för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig samt bättre kunna tillfredsställa dina behov som kund och ge dig bättre service, bland annat genom att göra webbplatsen så personlig som möjligt. Uppgifterna lagras och används även i informations- och marknadsföringssyfte. Detta innebär att Aloe Vera Online (ägare, KS Industriservice AB) och dess närstående bolag kan, såvida du inte skriftligen motsatt dig det, komma att använda dina personuppgifter för att kontakta dig via mejl med nyhetsbrev, direkt marknadsföring eller marknadsundersökningar. Du har givetvis möjlighet att när som helst skriftligen meddela oss att du motsätter dig behandling av dina personuppgifter för marknadsföringsändamål.
Vi behandlar dina personuppgifter med största försiktighet och garanterar att dina kunduppgifter endast används av Aloe Vera Online (ägare, KS Industriservice AB) och dess närstående bolag. Aloe Vera Online (ägare, KS Industriservice AB) och dess närstående bolag kommer inte, utan ditt samtycke, att vidareförmedla uppgifter om dig annat än om detta följer lagstiftning, om det krävs i samband med att du beställt en produkt eller tjänst eller om Aloe Vera Online (ägare, KS Industriservice AB)  anser att det krävs för att skydda och försvara rättigheter eller egendom tillhörande Aloe Vera Online (ägare, KS Industriservice AB) och dess närstående bolag.

Rättelse, insyn och återkallelse

Aloe Vera Online c/o KS Industriservice AB, 556799-5567, 070-5277029, Fållvägen 3 SE-739 70 Skinnskatteberg, är personuppgiftsansvarig i enlighet med personuppgiftslagen. Enligt 26 § personuppgiftslagen är Aloe Vera Online (ägare, KS Industriservice AB) därför skyldigt att, efter din egenhändigt undertecknade skriftliga begäran, en gång per kalenderår kostnadsfritt lämna besked om personuppgifter som rör dig behandlas eller ej. Behandlas sådana uppgifter ska skriftlig information lämnas om vilka personuppgifter om dig som behandlas, varifrån dessa uppgifter har hämtats, ändamålen med behandlingen och till vilka mottagare eller kategorier av mottagare som uppgifterna har lämnats. Aloe Vera Online (ägare, KS Industriservice AB) är även skyldig att på din begäran rätta, blockera eller utplåna sådana personuppgifter som inte har behandlats i enlighet med personuppgiftslagen. Du har även rätt att när som helst återkalla ditt samtycke. Ytterligare personuppgifter om dig kommer då inte att behandlas.

17.Kataloger, trycksaker, nyhetsbrev och sms
Alla som registrerar sig hos oss får automatiskt våra kataloger, trycksaker, nyhetsbrev och sms.
 
18.Om cookies
Den här webbplatsen innehåller så kallade cookies. En cookie är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information. Det finns två typer av cookies. Den ena typen sparar en fil permanent på din dator.
Den andra typen av cookies kallas sessionscookies. Under tiden du är inne och surfar på en sida, skickas den här cookien mellan din dator och servern för att kunna koppla information, som exempelvis vilket loginnamn du använder. Sessionscookies lagras inte permanent på din dator, utan försvinner när du stänger din webbläsare.
Din webbläsare måste acceptera cookies, annars kommer du inte att kunna lägga varor i din kundvagn.
Hur du ställer in användningen av cookies beror på vilken webbläsare du använder. Läs sidan "Vanliga frågor " för instruktioner.
 
19.Säkerhet och SSL
Vi använder oss av en säkerhetsstandard som kallas 3D-Secure. Det är en säkerhetsstandard som är framtagen av VISA och Mastercard för att säkerställa säkra betalningar över Internet. All information krypteras med 128-bitars SSL-kryptering vilket gör att ingen obehörig kan få ta del av dina kortuppgifter.
Vi använder även SSL (Secure Socket Layer) som är ett protokoll för säker överföring av data via internet (eller andra nätverk). Företaget Netscape Communications har tagit fram och utvecklat SSL - protokollet som nu har blivit industristandard.

Ett protokoll är en uppsättning regler och procedurer om hur informationen (datan) ska behandlas. SSL-protokollet behandlar datan på flera olika sätt och "kastar om" informationen. Detta görs för att datan inte ska vara läsbar under överföringen mellan de två datorerna, denna "omkastning" kallas kryptering. När datan tas emot hos mottagaren ser SSL till att "sätta tillbaka" datan i dess ursprungliga ordning, gör en kontroll på att avsändaren är korrekt (Server Authentication) och kontrollerar dessutom att datan inte har blivit förändrad under överföringen (Message Integrity).
SSL använder digitala certifikat för att kontrollera sändare, mottagare eller både sändare och mottagare av dataöverföringen. Ett digitalt certifikat är det "verktyg" som används för att koppla informationen om en individ eller organisation till en så kallad "public key" (allmän nyckel) med två syften:
Alla SSL-certifikat till internet handhas av företag som är certifierade certifikatskapare. Detta medför också att alla SSL-certifikat är unika och korrekt utfärdade. Alla som ansöker om SSL-certifikat måste styrka sin egen eller sin organisations identitet för att få köpa ett SSL-certifikat.
 
20.Kundtjänst
Du kan alltid kontakta vår kundtjänst som gärna hjälper dig. Under "Kontakta oss" hittar du ett formulär som du använder för att mejla till oss. Vi har även personlig service helgfri mån-fre 09.00-16.00. Telefonnummer är 070-527 70 29.

 
21.Försenad eller utebliven betalning
Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 2% per månad + gällande referensränta. Vid frågor rörande påminnelseavgift/räntor, kontakta oss.
 
22.DHL paket
Vi garanterar att paketet packas och skickas samma dag (din beställning måste läggas innan kl 12).
För alla områden utom Gotland och Norrland innebär detta att du har ditt paket dagen efter order (gäller ej helger, helgdagar eller storhelger).
Exempel, du lägger en order 11.45 onsdag, ordern packas kl. 13.00 samma dag och du får SMS/Avi om att paketet går att hämta ut under torsdagen.
 
23.Posten Hempaket
Sker med Poståkeriet till angiven adress. Uppbärning till lägenhet görs ej, utan leverans sker till port. Installation görs ej. OBS! Hempaket kan inte skickas till kunder boende längs med lantbrevbärarlinjer, samt till boxadresser. Leveranstid: Leveranser sker på kvällstid mellan 17.00-21.00 helgfri måndag till fredag. Till vissa orter tar det en dag extra.
Avisering: Ja. Posten ringer upp dig innan leveransen sker. Posten ringer max tre gånger sedan lämnas avi i brevlådan och du får boka leveranstid med åkeriet.
Betalning: Hempaket kan ej kombineras med Postförskott.
 
24.Konto

25.Samtliga produkter vi säljer på aloeveraonline.se kan användas i Sverige.
Alla kosttillskott och naturläkemedel som säljs hos aloeveraonline.se är endast ett komplement till råd från din läkare och/eller terapeut och är inte tänkt att på något sätt ersätta ev. läkarundersökning eller behov läkarvård.
 
Tanken är att du själv skall få råd och tips av din läkare eller terapeut, dra dina egna slutsatser, och på ett ansvarsamt sätt sedan göra dina inköp hos oss. Vi erbjuder hälso- och kostrådgivning i den mån det går, men tar inte ansvar för enskilda personers hälsa och välmående.
 
Vi är alla unika individer med olika behov, det är därför inte alltid så att det kosttillskott som kanske passar en person även  passar dig. Detta innebär att vi alltid rekommenderar dig att uppsöka din läkare och/eller terapeut vid behov och besvär, för en personlig utvärdering och konsultation.
Skriv till:
Aloe Vera Online c/o KS Industriservice AB
Fållvägen 3
739 70 SKINNSKATTEBERG


Varukorg  

Inga produkter

Frakt 0,00 kr
Totalt 0,00 kr

Till kassan

PayPal

internetbetalningar